Erectiestoornissen is een term die wordt gebruikt om een ​​ziekte te beschrijven waarbij de erectie van een man te kort duurt of afwezig is. Dit wordt ook wel impotentie genoemd. Het komt alleen voor bij sommige mensen in bepaalde situaties, zoals een man die een erectie krijgt door te masturberen, maar dit is niet het geval tijdens geslachtsgemeenschap met een partner. Er zijn verschillende oorzaken van erectiestoornissen, maar het kan worden genezen. Zelfgemaakte medicijnen kunnen erectiestoornissen genezen die worden veroorzaakt door angst, depressie of verminderde bloedtoevoer naar de penis. Deze huismiddeltjes zijn niet gevaarlijk voor de gezondheid.

1. Moringa-bloemen in melk.

Dit is een van de gemakkelijkste en goedkoopste zelfgemaakte medicijnen. Moringa bevordert de seksuele functie en helpt zelfs bij het bestrijden van erectiestoornissen. Doe een handvol moringa-bloemen in een glas melk. Verwarm de melk met de ringen tot het kookt. Laat het mengsel sudderen en drink het op. U krijgt goede resultaten als u het dagelijks doet, gedurende één of twee maanden.

2. Wortelen, honing en ei

Een ander goed huismiddeltje tegen erectiestoornissen en seksueel verlangen is een mengsel van honing, ei en wortel. Doe 2 eetlepels honing, een zachtgekookt ei en een half glas fijngehakte of geraspte wortelen in een kom. Roer goed en eet het mengsel één keer per dag op. Als u dit 30 tot 45 dagen dagelijks doet, krijgt u een verbetering.

3. Mengsel van gember en honing

Gember staat bekend als een natuurlijk ingrediënt bij de behandeling van verschillende ziekten. Het helpt ook als u een erectiestoornis heeft. Plet de schoongemaakte stukjes gember tot een pasta. Haal het gembersap uit deze pasta. Meng 2 theelepels gemberpasta met 2 theelepels honing. De resultaten zijn zichtbaar als u het mengsel een maand lang drie keer per dag inneemt.

4. Gedroogde dadels en noten

Gedroogde dadels versterken niet alleen het menselijk lichaam, ze verhogen ook het libido. Meng in een handvol gelijke hoeveelheden gedroogde dadels, pistachenoten, amandelen en kweepeerzaadjes. Verpletter ze tot een poeder. Voeg het mengsel toe aan een glas melk en drink dagelijks tot je het effect ziet.

5. Zwarte rozijnen

Zwarte rozijnen zijn een ingrediënt dat voor meer seksuele energie zorgt. Spoel met lauw water ongeveer 30 gram zwarte rozijnen van goede kwaliteit. Kook deze rozijnen in 200 ml melk tot ze zwellen. Eet rozijnen en drink melk. Gebruik het mengsel drie keer per dag.

6. Ybiškė met suiker

Ybiškė is een groente die seksueel verlangen stimuleert. Meng 5 gram ybiškės-wortel met een glas lauwwarme melk. Voeg twee theelepels suiker toe en meng goed. De symptomen van erectiestoornissen zullen verdwijnen als u het mengsel dagelijks drinkt.

7. Aspergewortels

Gedroogde aspergewortels – een medicijn dat erectiestoornissen gemakkelijk kan wegwerken. Doe 15 gram gedroogde aspergewortels in een glas melk. Breng deze melk aan de kook en drink het op als het lauw wordt. Herhaal het proces twee keer per dag.

8. Saffraan

Saffraan stimuleert het libido en ontspant de zenuwen. Je kunt saffraan gebruiken als specerij voor voedsel. Het kan ook in massageolie worden gemengd en over het hele lichaam worden ingewreven.

9. Knoflook

Knoflook is een groente die effectief helpt bij het bestrijden van impotentie. Het is ook een antisepticum dat het immuunsysteem versterkt. Kauw drie tot vier teentjes verse knoflook per dag om erectiestoornissen te genezen. Je kunt ook volkorenbrood met knoflook eten.

10. Witte uien

Uien hebben niet alleen geneeskrachtige eigenschappen, ze stimuleren ook het seksuele verlangen. Schil een witte ui en plet deze tot een pasta. Bak de pasta met een theelepel boter en voeg dan een lepel honing toe aan het mengsel. Het kan minstens twee uur na de laatste maaltijd worden ingenomen. Als je dit regelmatig doet, zal je houding ten opzichte van seks veranderen.

11. Ontspan

Probeer kalm te zijn voordat u seks hebt. Angstige gedachten kunnen het libido aantasten. Probeer spierontspanning en ademhalingsoefeningen om zowel het lichaam als de geest te kalmeren.

12. Niet roken

Roken kan erectiestoornissen veroorzaken. Als je niet meteen kunt stoppen met roken, probeer dan nicotinesurrogaten zoals kauwgom of e-sigaretten.

13. Drink niet voor de seks.

Drink nooit voor de seks, omdat dit de seksuele functie van het lichaam verzwakt.

14. Voedingsmiddelen met een hoog vitamine A

Eet dagelijks voedingsmiddelen met een hoog vitamine A-gehalte.

15. Vezelrijk voedsel

Een dieet met veel fruit en groenten met veel in water oplosbare vezels helpt erectiestoornissen te genezen.