1. Voeg cardio toe aan uw trainingen

Om een ​​erectie met standvastigheid te behagen, is een gezond cardiovasculair systeem noodzakelijk. We zullen niet in detail ingaan op hoe nauw de kwaliteit van de bloedcirculatie en testosteronniveaus met elkaar samenhangen, evenals de gezondheid van de testikels en hersenen (wat overigens ook een belangrijk onderdeel is van goede seks). Gewoon om op te merken: cardio is een geweldige manier om de potentie te vergroten. Aërobe training behandelt zelfs erectiestoornissen, laat staan ​​preventie, met effecten van aërobe oefening bij de behandeling van erectiestoornissen: een meta-analyseonderzoek naar gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken.

De regel is simpel: alles wat goed is voor het hart, is goed voor de potentie.

Reserveer dus minstens 30-40 minuten per dag voor cardio. Rennen, zwemmen in het zwembad, tennissen (in ieder geval tafeltennis) of een paar stops wandelen. Het hart en wat zich onder de gordel bevindt, zullen je bedanken.

2. Probeer stress te verminderen

Stress is een van de grootste vijanden van een erectie. Het leidt 9 manieren voor mannen om seksuele prestaties te verbeteren tot onregelmatige hartritmes, verhoogt de bloeddruk, verslechtert de stemming. Deze psychofysiologische cocktail schaadt het seksuele verlangen ernstig en vermindert uw prestaties. En het is onwaarschijnlijk dat een uitgeputte man de hoogte van de geest in bed laat zien.

Exit: zoek naar manieren om de impact van negatieve psychologische stress te verminderen. Yoga, intense communicatie met een bokszak, psychotherapie, hart-tot-hart gesprekken met je geliefde – er zijn genoeg mogelijkheden om stress te verminderen.

3. Weg met slechte gewoonten

Ga gewoon niet zitten met sigaretten en alcohol. Anders loop je het risico vasospasmen te ontwikkelen en afscheid te nemen van een normale erectie.

Als het echter nodig is om ondubbelzinnig vast te houden aan roken, dan zijn er in termen van bedwelmende dranken enkele nuances. Matig (matig!) Alcoholgebruik doet geen afbreuk aan de potentie Bescherm uw erectie: 11 tips. En in sommige gevallen verbetert het zelfs.

Een glas rode wijn 3-4 keer per week is bijvoorbeeld een uitstekende manier om de gezondheid van het mannelijke voortplantingssysteem te behouden. Flavonoïde inname via de voeding en het optreden van erectiestoornissen. Allemaal dankzij flavonoïden – antioxidanten die de wanden van bloedvaten versterken en een gunstig effect hebben op de gezondheid van het hart.

4. Eet knoflook, paprika en bananen

Sommige soorten fruit en groenten hebben magische eigenschappen in termen van potentie. Net als cardiovasculaire oefeningen verbetert het de doorbloeding. De Amerikaanse medische hulpbron HealthLine beveelt 9 manieren aan voor mannen om de seksuele prestaties te verbeteren om vaker te eten:

Uien en knoflook (nou ja, als je je ogen sluit voor hun specifieke geur). Ze stimuleren de bloedcirculatie.
Bananen. Hun pluspunt is het verhoogde kaliumgehalte, dat de bloeddruk normaliseert en het libido verhoogt.
Hete pepers, inclusief chili. Ze verbeteren ook de bloedcirculatie en helpen bij het omgaan met hypertensie.

5. En voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 en B-vitamines

Omega-3-vetzuren helpen ook de doorbloeding te verbeteren. Zoek ze in zalm, tonijn, avocado, olijfolie.

Vitamine B1 verbetert de overdracht van zenuwsignalen van de hersenen naar verschillende delen van het lichaam, waaronder de penis. Er zit vooral veel “erectiele” vitamine in varkensvlees, pinda’s en bonen.

Welnu, het hele spectrum van B-vitamines moet worden gezocht in kippeneieren – zowel rauw als gekookt. De B-kit brengt effectief de hormoonspiegels in evenwicht, vermindert de negatieve effecten van stress en maakt daardoor een erectie stabieler.

6. Drink koffie

Onderzoekers van het Health Science Center aan de Universiteit van Texas in Houston ontdekten de rol van cafeïne-inname bij erectiestoornissen bij Amerikaanse mannen: resultaten van NHANES 2001-2004 Een interessant ding: mannen die 2-3 kopjes koffie per dag drinken, klagen over erectiestoornissen minder vaak dan degenen die drinken en cafeïne vermijden.

Diepgaand onderzoek heeft aangetoond dat cafeïne als Viagra werkt bij seksuele functies: het verwijdt de bloedvaten en verhoogt de bloedstroom. En dit zijn twee belangrijke sleutels tot een krachtige erectie.

7. Doe het licht aan

In de schemering en bij weinig licht zet het lichaam de aanmaak van melatonine op gang. Dit hormoon helpt ons om te kalmeren en in slaap te vallen, maar tegelijkertijd “inslapen” en mannelijk libido.

Minder melatonine betekent meer seksueel verlangen en een betere erectie. Vergeet daarom niet om je regelmatig aan de zon te laten zien en probeer seks te hebben in het licht.

8. Afvallen

Alles wat slecht is voor het hart, is slecht voor een erectie. En extra kilo’s belasten bovendien het cardiovasculaire systeem, en dit beïnvloedt de seksuele functie.

9. Doe Kegel-oefeningen

Velen hebben over deze oefeningen gehoord, maar meestal worden ze alleen aan vrouwen aanbevolen. En tevergeefs.

Kegeloefeningen voor mannen: werken ze?​

erectie verbeteren;
verhoog de intensiteit van orgasmen;
voorkomen voortijdige ejaculatie.