Fietsen wordt steeds populairder onder de sterkere seks. Fietsen zijn de meest voorkomende in Europa – het beleid van de regering inzake de invoering van fietsen heeft tastbare resultaten opgeleverd, waardoor de stad van auto ‘ s is verlicht en de gezondheid van de mensen is verbeterd. Het netwerk komt vaak foto ‘ s tegen van Europese politici en ambtenaren die per fiets naar het werk gaan

De negatieve impact van fietsen op de gezondheid van mannen-mythe of realiteit?

Beginnende fietsers zijn geïnteresseerd in: wat nuttig is voor het fietsen voor mannen. Velen van hen geloven dat de voordelen van fietsen voor de gezondheid van mannen twijfelachtig zijn, dat dit type vervoer een slecht effect heeft op de potentie. Laten we eens een kijkje voordat het eens met dit standpunt.

Overweeg een sportfiets. Een dun en stijf zadel schrikt de beginner af en veroorzaakt psychologisch ongemak. Zal het comfortabel zijn om er op te rijden? Zullen er problemen zijn in het seksuele leven in verband met een schending van de bloedcirculatie in het bekkengebied? Het antwoord is eenvoudig-wanneer het zadel stijf is, valt de belasting op de bekkenbotten en is het perineum iets hoger dan het zadel. En als de stoel zacht is, zullen de bekkenbotten erin “zinken”, waardoor een deel van de belasting naar de billen en het perineum wordt overgebracht.

Dit zal stagnatie in de bloedsomloop en urogenitale systemen veroorzaken.

Er is ook een mening dat lange-afstand fietsen schadelijk is voor mannen, omdat het seksuele functies negatief beïnvloedt. Laten we het tegendeel bewijzen. Ten eerste verschuift de atleet voortdurend het zwaartepunt, dus fietsen kan niet volledig worden beschouwd als een statische belasting. Ten tweede is het zadel goed voor slechts 60-70% van het gewicht. En ten derde, tijdens de rit versnelt de bloedstroom van de benen en het bekken, verbetert de bloedtoevoer, wat in principe nuttig is voor het lichaam.

Het blijkt dat fietsen goed is voor de gezondheid van mannen en de potentie helemaal niet schaadt. Het Management moedigt kantoormedewerkers vaak aan om te fietsen. De hele dag stilzitten voor de computer veroorzaakt stagnatie in de bloedsomloop en fietsen lost dit probleem op.

Nuttig fietsen Hoe is fietsen anders nuttig voor mannen?

 • Verbeterde slaapkwaliteit. Frequent fietsen verwijdert het stresshormoon cortisol uit het lichaam, wat slapeloosheid veroorzaakt. Een ochtend fietstocht, integendeel, helpt je sneller wakker te worden.
 • Versnelling van het metabolisme. Het is moeilijk om een toename van de eetlust niet te merken na een fietstocht. Maar dit is een zeker teken van een versnelling van het metabolisme, wat de vertering van voedsel verbetert.
 • Verhoogde uithoudingsvermogen. Als de fietstochten regelmatig zijn, zal het uithoudingsvermogen van het lichaam toenemen.
 • Hierdoor zal de emotionele achtergrond verbeteren en zal de gevoeligheid voor stress tijdens de werkdag afnemen.
 • Gezond gewichtsverlies. Is fietsen nuttig voor mannen om gewicht te verliezen? Absoluut, ja. Ze, net als vrouwen, zijn bezorgd over extra kilo ‘ s, en een fiets helpt om vet weg te rijden. En niet alleen tijdens de reis, maar ook enkele uren erna.
 • Veroudering vertragen. Versnelde bloedcirculatie verwijdert schadelijke toxines en levert voedingsstoffen en zuurstof aan de weefsels.
 • En fietsen helpt het lichaam collageen te produceren, waardoor de vroege verschijning van rimpels wordt voorkomen.
 • Behoud spierspanning. De voordelen van fietsen voor mannen is om de spieren te trainen. En dit, op zijn beurt, is de juiste weg naar een mooie lichaamsbouw.
 • Verminder stress. Als je jezelf wilt afleiden en het overtollige uit je hoofd wilt gooien – zal de fiets hierbij helpen. Het is de moeite waard om minstens een paar kilometer te rijden – de stemming zal onmiddellijk verbeteren.
 • Verbetering van de hersenfunctie. Tijdens het fietsen worden bloed en zuurstof actiever aan de hersenen geleverd, wat het geheugen verbetert en creatief denken stimuleert.
 • Het verminderen van het risico op vasculaire en hartziekten, het verlagen van het cholesterolgehalte.
 • Verzadiging van de lichaamscellen met zuurstof. De voordelen van fietsen voor mannen zijn onmiskenbaar. Door de verbetering van de bloedtoevoer in de bekkenorganen treedt de preventie van adenoom op.
 • Preventie van spataderen. De rotatie van de pedalen zorgt ervoor dat het bloed actief door de bloedvaten circuleert, waardoor stagnatie wordt voorkomen.
 • Training van het vestibulaire apparaat.
 • Geforceerde ventilatie van de longen. Wanneer de longen op volle capaciteit werken, ontdoe je je van schadelijke stoffen die het lichaam binnenkomen met vervuilde lucht. Ga vaker fietsen – en u zult uit persoonlijke ervaring begrijpen wat nuttig is voor mannen om te fietsen.
 • Het verminderen van bijziendheid door het trainen van de oogspieren.
 • Verhoogde immuniteit. Fietsen is nuttig voor mannen die lijden aan seizoensgebonden ziekten. Het is bewezen dat degenen die het hele jaar door geen afstand doen van het ijzeren paard, praktisch geen verkoudheid hebben.
 • Bespaar tijd en geen parkeerproblemen. Als u denkt dat het kopen van een auto zal alle problemen op te lossen, dan denk aan de files en verstopte parkeerplaatsen. Voor mannen zijn de voordelen van een fiets in dit geval duidelijk, en elk jaar begrijpen meer en meer vertegenwoordigers van het sterkere geslacht dit.
 • Versterking van het gezin en ontwikkeling van het kind. Fietsen is een echte vorm van vrijetijdsbesteding, het kan alle familieleden betrekken. Gezonde en gelukkige gezinnen die gaan fietsen zijn het beste bewijs dat fietsen goed is voor zowel mannen als hun dierbaren.

voordelen voor mannen ongeacht de sociale status en woonplaats van een man, fietsen is nuttig en zelfs noodzakelijk. Spaar geen vrije tijd voor deze hobby, die nodig is voor fysieke en morele gezondheid. Wij garanderen dat het lichaam u zal bedanken!