Wanneer een man wordt geconfronteerd met zo ‘ n delicaat probleem als een erectiestoornis, geeft hij er zeker de voorkeur aan om naar de dokter te gaan. Maar alleen mannen die alle kringen van de medische hel zijn gepasseerd weten dat niets beter helpt dan een gezonde levensstijl, sport en voeding.

Helaas is er geen magische pil, waarbij alle problemen zouden verdwijnen. De arts zal zeker de acute aandoeningen verwijderen en zal niet toestaan dat de ziekte zich ontwikkelt tot een chronische vorm, maar hij zal u niets nieuws vertellen. De informatie die u hier leest moet zeer serieus worden genomen.

Wat is nodig voor de gezondheid van mannen? Een dergelijke ziekte als impotentie is niet zo vaak voor. In de meeste gevallen is er een erectiestoornis, die wordt veroorzaakt door problemen in de bloedsomloop van het lichaam. Een onevenwichtig dieet, gebrek aan fysieke activiteit en slechte erfelijkheid hebben een negatief effect op de conditie van het hart en de bloedvaten. Je moet ook niet afdoen aan de verslaving aan roken, alcohol. De constante aanwezigheid in een stressvolle situatie en chronisch gebrek aan slaap verergeren de situatie alleen maar. Daarom hebben mannen bepaalde veranderingen in hun levensstijl en dieet nodig om de seksuele activiteit te verhogen.

Sport. Fysieke training, buitenactiviteiten, wandelen

Gedoseerde dagelijkse fysieke activiteit heeft echt voordelen: Het ondersteunt de spiertonus, verbetert de bloedcirculatie, verhoogt de testosteronspiegels en ondersteunt daarom de normale intieme mogelijkheden van een man. Je moet begrijpen dat overmatige uitputtende training het werk van de geslachtsorganen kan verstoren. Daarom, in de sport, altijd kiezen voor de gulden middenweg.

Hoe sport helpt

Tijdens fysieke inspanning produceert het lichaam van een man testosteron – het belangrijkste geslachtshormoon, waarvan het niveau na 40 jaar elk jaar met 1% daalt. De bloedstroom naar de probleemorganen wordt ook genormaliseerd en de bloedvaten worden versterkt.

Sportevenementen voor het herstel van de mannelijke kracht

Mannen die hun seksuele kracht willen herstellen of behouden, moeten een strikte dagelijkse routine volgen. Een volledige rust geeft u de kracht voor voldoende lichamelijke activiteit, vooral slapen van 23.00 tot 7.00 uur. De mannelijke potentie wordt hersteld door een redelijk gewicht te behouden en de bloedcirculatie in het bekkengebied te verbeteren.

De meest effectieve soorten fysieke activiteit

De beste zijn dynamische sporten (hardlopen, Zwemmen, vechtsporten, tennis, basketbal), waarmee u energie in de cellen kunt opslaan, calorieën kunt verbranden en de bloedvaten en het hart kunt trainen.
Training in de sportschool zal helpen om een grote buik te verwijderen als een van de redenen voor de afname van testosteronniveaus
Speciale cardio-oefeningen versterken het cardiovasculaire systeem, verminderen het risico op atherosclerose en andere ziekten die de bloedcirculatie verergeren.

Vergeet niet dat krachtsporten, zoals bodybuilding en gewichtheffen, niet geschikt zijn voor het handhaven van een goede seksuele toon.
Gezond eten. Welke producten moeten zonder mankeren worden opgenomen

Zeevruchten.

Ze bevatten de belangrijkste sporenelementen voor het mannelijke voortplantingssysteem, voortplantingssysteem en potentie (waaronder zink, magnesium, kalium, calcium), omega-zuren en vele andere mineralen. Oesters hebben het hoogste zinkgehalte. Dit element normaliseert de productie van mannelijke hormonen, die een grote rol spelen voor potentie. Bovendien herstelt zink de bloedcirculatie, normaliseert het de functie van de prostaatklier. Het wordt ook aanbevolen om makreel, bot, garnalen, kreeft, rode en zwarte kaviaar, visolie te eten. Het is raadzaam om geen zeevruchten te bakken, maar om te koken of te bakken.

Gefermenteerde melkproducten

Het is moeilijk om hun voordelen voor het menselijk lichaam te overschatten. De werkzame stoffen in de samenstelling van gefermenteerde melkproducten dragen bij aan de totstandbrenging van de spijsvertering, voorkomen de ontwikkeling van verschillende ziekten van het spijsverteringskanaal, versterken de bloedvaten en hebben natuurlijk een gunstig effect op de mannelijke potentie. Bovendien verhogen gefermenteerde melkproducten de weerstand van het lichaam tegen de negatieve effecten van pathogene microflora. Het is voldoende om in het dieet slechts een glas kefir per dag op te nemen en in zes maanden zult u het verschil voelen, vooral voor degenen die erectiestoornissen hebben geassocieerd met een infectie van het urogenitale systeem (urethritis, prostatitis).

Mineraalwater

Water wordt gevonden in alle voedingsmiddelen, samen met voedsel, we consumeren een bepaalde hoeveelheid vloeistof. Maar deze vloeistof is niet genoeg, het lichaam heeft water nodig in zijn pure vorm, ongeveer 1,5 liter per dag. Volgens de statistieken drinken de meesten van ons minder dan de helft van de benodigde hoeveelheid water. Het is vooral belangrijk voor mensen met overgewicht om voldoende water te drinken. Tegelijkertijd, als je een beetje dronk, moet je de hoeveelheid water geleidelijk verhogen. Actief mineraalwater met een mineralisatie tot 0,5-1 g / l is het meest geschikt om te drinken. Water mag niet worden vervangen door koffie, thee of andere dranken, want na dranken die cafeïne en alle mogelijke aminozuren bevatten, wilt u nog meer drinken. En suikerhoudende koolzuurhoudende dranken spoelen calcium uit het lichaam.

Het is bekend dat wanneer het lichaam niet genoeg vloeistof heeft, allerlei problemen beginnen te ontwikkelen: ten eerste vertraagt het metabolisme vanwege het feit dat het bloed dikker wordt en langzamer door de bloedvaten begint te stromen (dus inclusief een slechte erectie); ten tweede verslechtert de algemene gezondheidstoestand, is er een gevoel van vermoeidheid, die we de schuld geven aan stress, neemt het libido af en daarmee potentie; ten derde zijn er problemen met de gewrichten, vanwege onvoldoende hoeveelheid gewrichtssmering. Bovendien, wanneer er een gebrek aan water is, stijgen het cholesterolgehalte en veel gezondheidsproblemen.

Wat moet worden uitgesloten van het dieet

  • Gefrituurde gerookte producten, worst-en vleesdelicatessen dragen bij aan de accumulatie van cholesterol, wat leidt tot de vorming van bloedstolsels en stoornissen in de bloedsomloop;
  • zure voedingsmiddelen-augurken, tomaten en marinades behouden vocht in het lichaam en de bloedcirculatie wordt verstoord.;
  • zout en zout voedsel-een grote hoeveelheid natrium in het lichaam vermindert de productie van mannelijke hormonen;
  • bakken-bevat verschillende producten die het niveau van testosteron verminderen;
  • alcoholische dranken – maak bloedvaten zwak, broos, doorlaatbaar;
  • fastfood, halffabrikaten – deze voedingsmiddelen zijn niet alleen schadelijk voor mannen, maar in principe ook voor alle mensen, omdat ze een enorme hoeveelheid cholesterol, transgene vetten bevatten;
  • worstjes en gerookte producten-stoffen die tijdens het roken worden geproduceerd, veroorzaken toxische schade aan de cellen van het prostaatweefsel, testikels;
  • suiker-een verhoogd niveau van het product in het bloed draagt bij aan de ontwikkeling van impotentie( vertraagt de overdracht van zenuwimpulsen), dus met een reeds gediagnosticeerde pathologie moet de consumptie ervan worden uitgesloten;
  • bier-is de meest geavanceerde klap op potentie, het bevat een zeer schadelijk fyto-oestrogeen voor mannen (een plant analoog van het vrouwelijke geslachtshormoon), het remt de productie van mannelijke geslachtshormonen.
  • roken. Overtollig nicotinezuur heeft een zeer sterk effect op de bloedsomloop, verstoort de structuur van bloedvaten, de bloedcirculatie. Als een man het libido, een erectie, wil herstellen, is roken het eerste wat hij moet opgeven. Het gebrek aan potentie wordt geassocieerd met een schending van de bloedcirculatie in de bekkenorganen. Cholesterolplaques, vergroting van de prostaat als gevolg van ontsteking leiden tot verminderde bloedstroom. Als gevolg hiervan, zelfs als seksueel verlangen en verlangen aanwezig zijn, zal de penis niet de nodige stevigheid verwerven. En dit alles kan om verschillende redenen gebeuren, ook tegen de achtergrond van roken!

Het is erg handig voor het lichaam om gewoon schoon drinkwater te gebruiken. Volgens de statistieken drinken de meesten van ons minder dan de helft van de benodigde hoeveelheid water. Het is vooral belangrijk voor mensen met overgewicht om voldoende water te drinken. Tegelijkertijd, als je een beetje dronk, moet je de hoeveelheid water geleidelijk verhogen. Met actief gewichtsverlies moet u de hoeveelheid water die u drinkt verhogen. Water met een zoutgehalte tot 0,5-1 g/l is het meest geschikt om te drinken.

Water mag niet worden vervangen door koffie, thee of andere dranken, want na dranken die cafeïne en alle mogelijke aminozuren bevatten, wilt u nog meer drinken. En suikerhoudende koolzuurhoudende dranken spoelen calcium uit het lichaam.

Welke problemen ontstaan als een man geen water drinkt

Het metabolisme vertraagt vanwege het feit dat het bloed dikker wordt en langzamer door de bloedvaten begint te stromen, er zijn blokkades van bloedvaten en haarvaten, bloed stopt met stromen in het juiste volume naar belangrijke organen, problemen ontstaan, waaronder erectiestoornissen.
De algemene gezondheidstoestand verslechtert, er is een gevoel van vermoeidheid, dat we de schuld geven aan stress, het niveau van libido neemt af en daarmee de potentie;
Er zijn problemen met de gewrichten, vanwege de onvoldoende hoeveelheid gewrichtssmering, dit alles veroorzaakt ongemak.

Bovendien, wanneer er een gebrek aan water is, stijgen het cholesterolgehalte en veel gezondheidsproblemen. Meestal zien we de signalen van het lichaam over het gebrek aan water als een verlangen naar honger en als gevolg daarvan de gevolgen. Het handhaven van de juiste waterbalans zorgt ervoor dat we ons goed voelen en onze gezondheid herstellen.