Ten eerste moeten we er rekening mee houden dat veel mannen alcohol drinken vóór geslachtsgemeenschap, omdat ze oprecht geloven dat een bepaalde dosis alcohol het uithoudingsvermogen kan verbeteren en de ejaculatie zo lang mogelijk kan vertragen. Ook, naar hun mening, zal alcohol helpen om stress en vermoeidheid te overwinnen, seksueel verlangen te verhogen. Dit is gedeeltelijk waar, maar afhankelijk van de dosis en de zogenaamde “ervaring” van het drinken van alcohol, zal een persoon dezelfde negatieve gevolgen voelen.

Laten we proberen te begrijpen hoe alcohol werkt. In kleine doses prikkelt alcohol het zenuwstelsel-vandaar de toename van seksueel verlangen, een afname van remmende functies. Alcohol bevordert ook vasodilatatie( vasodilatatie), wat bijdraagt aan een onmiddellijke erectie. Nou, het belangrijkste effect waarvoor mannen graag drinken voor seks is de remming van gevoeligheid, die de ejaculatie uitstelt en de geslachtsgemeenschap verlengt. Het doel is om je seksuele partner te verrassen en je mannelijke ego te versterken.

Gevolgen van langdurig alcoholgebruik

Helaas gaat elke milligram alcohol niet zonder een spoor voorbij. Zoals hierboven vermeld, hoe meer en intenser een persoon alcohol consumeert, hoe sneller hij de bijwerkingen zal voelen.

Ten eerste begrijpt een persoon dat om het effect te behouden, elke keer dat u de dosis alcohol moet verhogen, en dit is een direct pad naar alcoholafhankelijkheid, gepaard zal gaan met stemmingslabiliteit, schending van alle organen en systemen en natuurlijk schendingen van de gezondheid van mannen. Het begint met een afname van erotische dromen (2-3 dromen per maand is de norm), gevolgd door lange en pijnlijke ejaculatie, laag libido. Op de lange termijn-problemen in het gezin, op het werk en verwoestten hun eigen leven.

Trouwens, mannen geloven dat bier veel veiliger is dan wodka of cognac, uitsluitend op basis van de ppm die op het etiket van de drank is aangegeven. Maar ik moet opmerken dat bier eigenlijk schadelijker is. Dit komt door het hoge gehalte aan fyto – oestrogenen in bier-analogen van vrouwelijke hormonen die de hormonale achtergrond van mannen volledig herschikken. En dit brengt ernstige veranderingen in de erectiele functie. Ook alcoholhoudende dranken verhogen de eetlust aanzienlijk, zodat bierliefhebbers kunnen bogen op een bierbuikje en een paar extra kilo ‘ s.

Hoe problemen met een erectie op te lossen?

In feite is bewustzijn van het probleem een grote stap in de richting van het oplossen ervan, omdat bijna elke man het moeilijk vindt om het feit te accepteren dat hij problemen in bed heeft, nog moeilijker om problemen met alcohol toe te geven. Om het probleem op te lossen, volg deze regels::

  1. weigeren alcohol te drinken;
  2. elimineer intoxicatie;
  3. Beoordeel uw dieet-meer vitaminen, mineralen, eiwitten en zink;
  4. voldoende rust en normale slaap
  5. geleidelijke stopzetting van het roken.

En het laatste belangrijke punt-neem contact op met uw arts, die u zal helpen bij het kiezen van een individuele effectieve behandeling. Voor problemen als erectiestoornissen is het noodzakelijk om een uitgebreide aanpak te kiezen: medicamenteuze therapie, hardwarebehandeling (schokgolftherapie), psychotherapie.

Stel de oplossing van het probleem niet uit, vertrouw op de experts! Red de gezondheid van je mannen!