SEARCH

Avanafil 10 tabletten 10 milligram

Op voorraad

53.00

Doserin: één tablet 10-15 minuten voor geslachtsgemeenschap

Duur van de actie: 4 uur

Fabrikant: Sunrise

Quantity
Vergelijk

Over stof:

Koop Avanafil 10 tabletten 10 milligram pil online om uw onvermogen om tevredenheid van geslachtsgemeenschap te behouden te genezen. Avanafil tabletten behandelt ook de zeldzame ziekte van pulmonale arteriële hypertensie (lag). Het actieve ingrediënt in dit medicijn is Avanafilfil, een PDE5-remmer (fosfodiësterase type 5-remmer) van het Avanafilfil-type medicijn. Pille Avanafil 10 tabletten 10 milligram is een krachtig geneesmiddel dat wordt gebruikt om erectiestoornissen bij mannen van alle leeftijden te behandelen.

Waar zijn Avanafil-tabletten voor?

Avanafil 10 tabletten 10 milligram tabletten worden gebruikt om erectiestoornissen te behandelen. In dit geval kan de man de juiste erectie van de penis niet bereiken, wat nodig is voor seksuele activering. Dit komt door onvoldoende bloedtoevoer naar de penis. Pille Avanafil verhoogt de bloedstroom naar een specifiek deel van het lichaam en veroorzaakt een erectie, wat een normale reactie is op seksuele opwinding.

Welk effect hebben tablets?

Tijdens geslachtsgemeenschap komt stikstofmonoxide vrij in het erectiele weefsel van de penis. Dit activeert de vergroting van cyclase-korrels, cyclisch guanosinemonofosfaat genaamd. Dit ontspant de bloedvaten in de penis en zorgt ervoor dat het bloed de sponsachtige erectiele weefsels kan vullen, waardoor een erectie ontstaat. Deze werking van Avanafil-tabletten elimineert erectiestoornissen, waardoor het natuurlijke seksuele proces het cgmp-mechanisme activeert om een ​​erectie te krijgen en te behouden.

Inslikken regels:

U kunt Avanafil 10 tabletten 10 milligram tabletten oraal innemen met een glas water, ongeveer 15-30 minuten voor de verwachte geslachtsgemeenschap. Deze medicijnen kunnen met of zonder voedsel worden ingenomen. Het wordt aanbevolen om Avanafilfil 10 tabletten 10 milligram tabletten eenmaal per keer in te nemen. Als u de volgende dosis moet innemen, raadpleeg dan uw arts voordat u een extra dosis inneemt. Het effect van de pil houdt 4-5 uur aan. Wanneer u Avanafil 10 tabletten 10 milligram tabletten inneemt, is het belangrijk om veel water en vocht te consumeren.

Dosering:

Als u een dosis vergeet, neem deze dan onmiddellijk in, zoals u zich herinnert. Als het tijd is voor uw volgende dosis, sla die dosis dan over, aangezien een dubbele dosis bijwerkingen kan veroorzaken. Het moet één keer worden gebruikt.

Als u een overdosis Avanafil 10 tabletten 10 milligram pille heeft ingenomen, dient u onmiddellijk medische hulp in te roepen, aangezien de overdosis uw gezondheid kan schaden.

Waarschuwingen:

Patiënten die hartmedicatie gebruiken om hartaandoeningen te behandelen, mogen geen Avanafil 10 tabletten 10 milligram tabletten gebruiken, aangezien dit een snelle bloeddrukdaling kan veroorzaken. UVA en druivensap moeten tijdens het gebruik van dit medicijn worden vermeden.

Avanafil 10 tabletten 10 milligram tabletten dienen eenmaal daags te worden ingenomen gedurende 18-24 maanden. U kunt geen andere geneesmiddelen gebruiken als u Avanafilfil 10 tabletten 10 milligram tabletten inneemt.

Bijwerkingen:

Dit zijn enkele van de vaak voorkomende bijwerkingen van Avanafil 10 tabletten 10 milligram tablet: rugpijn, duizeligheid, hoofdpijn, opvliegers en wazig zien, gehoorverlies, buik- of borstpijn, beklemd gevoel op de borst.

Avanafil 10 tabletten 10 milligram tabletten kopen in Nederland:

Wij zijn een gerenommeerde winkel die originele medicijnen aanbiedt met gratis verzending en gemakkelijk retourneren.

 

4 uur
Back to Top