Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram

Op voorraad

28.00

Doserin: moeten 80-120 minuten van tevoren worden ingenomen

Duur van de actie: 32 uur

Fabrikant: Fortune

Quantity
Vergelijk

Gebruiksaanwijzing

Versnelde ejaculatie is een onaangenaam seksueel probleem dat helaas bij veel mannen voorkomt. Soms samen met een trage potentie. Wanneer een man binnen 1-2 minuten klaarkomt, brengt de krachtige potentie alleen teleurstelling, geen vreugde. In ieder geval zijn seksuele partner.

Hoe werken Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram tabletten?

De reden waarom snelle ejaculatie optreedt, is niet omdat de penis werkt, maar vanwege chemische reacties in de hersenen. Pillen voor seksverlenging werken rechtstreeks in op de processen waardoor versnelde ejaculatie wordt veroorzaakt. Duratia bevat de werkzame stof Dapoxetine hydrochloride 60 mg.

Koop Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram in Nederland.

Het medicijn kan worden gekocht bij onze winkel.

Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram werkt als een serotonineheropnameremmer in de hersencellen. Het vangt de transporteurs op die serotonine transporteren, en de laatste kan de synaptische kloven niet verlaten. De daaropvolgende toename van 5-HT-neurotransmissie beïnvloedt de HT2C-receptoren die de ejaculatie remmen.

5 redenen om een ​​medicijn te kopen

  1. Maak niet snel af en heb tijd om je partner een plezier te doen.
  2. Door je lichaam te vertragen, blijf je bovenop en voel je je 100% in bed.
  3. Leer seks op een ander niveau kennen, probeer iets wat je voorheen niet kon, want alles eindigde snel.
  4. Voorkom teleurstelling, wrok en twijfel aan jezelf.
  5. Bouw een gelukkige relatie op met je partner.

U moet zeker DDapoxetine 10 tabletten 6 milligram bestellen als u problemen heeft om langdurige geslachtsgemeenschap onder controle te houden. De prijs van Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram is maar een kleinigheid in vergelijking met hoe uw seksleven zou kunnen veranderen,

Instructies voor het gebruik van het medicijn

Ronde blauwe verlengingspillen moeten 80-120 minuten van tevoren worden ingenomen. Drink via de mond met water en houd geen rekening met maaltijden.

Een dosering van 60 mg is optimaal voor mannen met een normale lichaamsbouw tot 65 jaar. Als u nieuw bent met het gebruik van verlengers, kunt u een ½ tablet innemen. Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram beoordelingen schrijven dat het belangrijk is om het niet te overdrijven, anders kan het moeilijk zijn om een ​​orgasme te bereiken. Houd er echter rekening mee dat Duratia 60 mg pas na 24 uur opnieuw mag worden ingenomen.

Generieke Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram heeft een goed effect aangetoond in combinatie met erectiepillen. Wanneer u een potentie-stimulerend middel combineert met een verlenger, kunt u de medicijnen 80-120 minuten vóór intieme genoegens samen innemen. Het medicijn Dapoxetine 10 tabletten 6 milligram wordt binnen een uur geactiveerd en werkt 6-8 uur. Het aantal geslachtsgemeenschappen is gedurende deze tijd niet beperkt.

Het drinken van alcohol wordt niet aanbevolen. Maximaal een glas champagne om een ​​romantische sfeer te creëren.

Contra-indicaties

Individuele intolerantie voor Dapoxetine

Ischemische ziekte, hartfalen, hartziekte.

Depressieve en zenuwaandoeningen, manie

Falen van lever- of nierfunctie

Gebruik van MAO-remmers, CYP3A4 en eventuele antidepressiva

Lijst met bijwerkingen:

Slaapstoornissen, angst, overmatige opwinding

Verminderd seksueel verlangen

Hoofdpijn

Tijdelijke verslechtering van het gezichtsvermogen en gehoor

Meer zweten

Slaapstoornissen, angst, overmatige opwinding Verminderd seksueel verlangen Hoofdpijn Tijdelijke verslechtering van het gezichtsvermogen en gehoor Meer zweten
Back to Top