Kamagra Chewable 100 pillen

Op voorraad

18.00

Doserin: de werkzame stof werkt snel (binnen 45 minuten)

Duur van de actie: 4-6 uur

Fabrikant: Ajanta

Quantity
Vergelijk

Kamagra Kauwtabletten 100 tabletten zijn speciaal gemaakt voor diegenen die moeite hebben of een hekel hebben aan het slikken van pillen voor erectiestoornissen. De zachte tabletten zijn gemakkelijk te kauwen en door te slikken en daarom ideaal voor al die patiënten die moeite hebben om een ​​harde tablet in te nemen. De zachte tabletten bevatten van nature dezelfde actieve ingrediënten als de Kamagra tabletten en werken dus op dezelfde manier.

Vervaardigd door Ajanta Pharma, wordt Kamagra Chewable geproduceerd onder klinische omstandigheden volgens een hoge kwaliteitsstandaard. De effectieve behandeltijd is 4-6 uur; Veel artsen melden echter langere tijden.

Het werkzame bestanddeel van Kamagra Chewable 100 mg is sildenafilcitraat, dat behoort tot de klasse van geneesmiddelen die bekend staan ​​als PDE-5-remmers. Sildenafil verhoogt de bloedstroom naar de penis na seksuele stimulatie. Het doet dit door het enzym te blokkeren dat verantwoordelijk is voor de afbraak van cGMP. cGMP is een stof die de bloedvaten en gladde spiercellen ontspant en verwijdt. Door dit effect kunnen mannen een erectie houden die hard genoeg is voor seks. Sildenafilcitraat werkt alleen na seksuele stimulatie.

Lees de inhoud van het tabblad Hoe het werkt om meer te weten te komen over de innerlijke werking van het geneesmiddel.

Voordelen

 • de beste prijs in vergelijking met de originele Viagra
 • gemakkelijk te kauwen en zachte tabletten door te slikken
 • 4 fruitige smaken (banaan, ananas, sinaasappel, aardbei)
 • de werkzame stof werkt snel (binnen 45 minuten)
 • verhoogd uithoudingsvermogen en prestaties

Kies je favoriete pakket en koop goedkope Kamagra Kauwtabletten online voor de beste prijs met korting zonder recept.

Bijwerkingen

Naast de benodigde effecten kunnen Kamagra Chewable 100 mg-tabletten enkele ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet al deze bijwerkingen kunnen optreden, kan het zijn dat ze medische aandacht nodig hebben als ze zich voordoen.

Vaak gemelde bijwerkingen van Kamagra Kauwtabletten zijn:

 • hoofdpijn
 • blozen
 • wazig zicht
 • verstopte neus of loopneus
 • misselijkheid
 • duizeligheid

Deze vaak voorkomende bijwerkingen houden verband met uitdroging en verminderen gewoonlijk door meer water te drinken.

Voor een uitgebreide lijst met bijwerkingen, zie de inhoud van het tabblad Bijwerkingen.

Hoe gebruikt u dit geneesmiddel?

De tabletten zijn speciaal gemaakt voor mensen die moeite hebben of een hekel hebben aan het slikken van pillen voor erectiestoornissen. Ze vallen in een gematigde mate soepel in de mond uiteen, met of zonder daadwerkelijk kauwen. De tabletten hebben een gladde textuur bij het uiteenvallen, zijn aangenaam van smaak en laten geen bittere of onaangename smaak achter.

Om het beste uit uw behandeling te halen, dient u het volgende aandachtig te lezen:

 • de veilige aangegeven dosis Kamagra Kauwtabletten zachte tabletten binnen 24 uur is 100 mg
 • dit geneesmiddel wordt binnen 30 tot 60 minuten effectief
 • effectieve behandeltijd is 4-6 uur
 • de tabletten moeten vóór inname worden gebroken en tussen de tanden worden gekauwd

Vermijd grote of vette maaltijden wanneer u van plan bent medicijnen in te nemen. Vermijd bovendien de regelmatige consumptie van grote hoeveelheden grapefruits en grapefruitsap. Grapefruit kan de bloedspiegel van uw lichaam verhogen en de tijd die het duurt voordat de medicatie werkt, vertragen. Meer details zijn beschikbaar op het tabblad Beheer.

Naast de benodigde effecten kunnen Kamagra Chewable 100 mg-tabletten enkele ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet al deze bijwerkingen kunnen optreden, kan het zijn dat ze medische aandacht nodig hebben als ze zich voordoen.
Back to Top