Kamagra Oral Jelly 100 mg

Op voorraad

19.00

Doserin: in 1 uur

Duur van de actie: 6 uur

Fabrikant: Ajanta

Quantity
Vergelijk

Beschrijving van het medicijn Kamagra Jelly

Kamagra Oral Jelly is een medicijn om de potentie bij mannen te vergroten. De werkzame stof is sildenafil. Formulier vrijgeven – gelei. Het medicijn heeft verschillende fruitadditieven: sinaasappel, ananas, banaan, druiven, aardbeien. Laat geen onaangename nasmaak achter. Het sachet bevat 100 mg van een geleiachtig preparaat.

Hoe werkt het

Sildfil is een remmer van fosfodiësterase type 5, die de vrije doorgang van poriën blokkeert door de doorgang van type 5 estrase, die de vrije doorgang blokkeert. Dankzij de werkzame stof van de analoog van Viagra ontspannen de gladde spieren van de slagaders van de penis en stroomt er bloed naar de bekkenorganen. In de aanwezigheid van seksuele opwinding zal een man het begin van een erectie voelen;

Wijze van toediening en dosering van het medicijn

Kamagra Oral Jelly moet 1 uur per dag worden ingenomen. Het medicijn kan worden opgelost in een beetje water, maar dit is niet nodig. Het is mogelijk om de gel uit een sachet te gebruiken. U moet het medicijn niet innemen na het nuttigen van vet, zwaar voedsel – het kan zana zijn.

Alcohol compatibiliteit

Kamagra Oral Jelly is niet compatibel met alcohol.

Starttijd, duur van het effect

Kamagra Oral Jelly begint 10-15 minuten na inname te werken. Het maximale gehalte van de werkzame stof in het bloed wordt 1-2 uur na inname waargenomen. De duur van het effect is maximaal 6 uur.

Indicaties

Kamagra Oral Jelly is geïndiceerd voor mannen met erectieproblemen. Dit kan een volledige afwezigheid van een erectie zijn of een onvoldoende duur voor geslachtsgemeenschap. Jelly wordt aanbevolen voor mannen die moeite hebben met het slikken van pillen.

Contra-indicaties

Voordat u Kamagra Oral Jelly gebruikt, moet u zich vertrouwd maken met de lijst met contra-indicaties, waaronder:

  • Ziekte van Parkinson.
  • gelijktijdig gebruik met andere geneesmiddelen voor de behandeling van erectiestoornissen.
  • multipel myeloom.
  • intolerantie voor de componenten van het medicijn.
  • instabiele angina.
  • Ziekte van Peyronie.
  • gelijktijdige toediening met geneesmiddelen die nitraten bevatten.
  • retinitis pigmentosa

Het wordt niet aanbevolen om het medicijn in te nemen door mannen onder de meerderjarige leeftijd. Als er ongemak optreedt, is het raadzaam om te stoppen met het gebruik van het medicijn en een arts te raadplegen voor advies.

Kamagra Oral Jelly is geïndiceerd voor mannen met erectieproblemen. Dit kan een volledige afwezigheid van een erectie zijn of een onvoldoende duur voor geslachtsgemeenschap. Jelly wordt aanbevolen voor mannen die moeite hebben met het slikken van pillen.
Back to Top