Sildenafil 10 milligram 10 tabletten

Op voorraad

27.00

Doserin: Neem de pil één keer per dag, een uur voor het vrijen

Duur van de actie: 4-6 uur

Fabrikant: Ranbaxy

Quantity
Vergelijk

Elite-medicijn voor mannen

Erectiestoornissen worden niet alleen geassocieerd met een lichamelijk probleem, maar hebben ook een aanzienlijke invloed op de psychologische status van een man. Dit kan ertoe leiden dat een man met een seksuele disfunctie prikkelbaar, niet-communicatief en nors wordt. Maar wanhoop niet, want de juiste behandeling zal helpen om een ​​onaangenaam probleem het hoofd te bieden. Om deze behandeling effectief te laten zijn, raden we u aan om Sildenafil 10 milligram 10 tabletten te kopen.

Sildenafil 10 milligram 10 tabletten voor de behandeling van erectiestoornissen

Dit is een medicijn op basis van Sildenafil. Het stelt mannen met erectiestoornissen in staat om een ​​stijve toestand van de penis te bereiken. Het principe van de werking is eenvoudig … Wanneer een man opwinding ervaart onder invloed van het medicijn, ontspannen de bloedvaten van het bekken en de geslachtsorganen zich en zetten ze uit, waardoor er meer bloed naar toe kan stromen. Naarmate de slagaders verwijden en verharden, trekken de aderen die bloed van de mannelijke geslachtsorganen transporteren samen, waardoor de bloedstroom eruit wordt beperkt. Dit verzekert de staat van stevigheid van de mannelijke penis gedurende een bepaalde tijd.

Als we dit proces van het medicijn beschrijven, dan zouden de aderen gewoon niet uitzetten om de hoeveelheden bloed te passeren die nodig zijn voor een erectie. Dit is de fysiologische oorzaak van erectiestoornissen – uw penis vult zich gewoon niet goed met bloed, hoe sterk de opwinding ook is.

Aandacht! Het medicijn is geen afrodisiacum, daarom is voorafgaande opwinding noodzakelijk voor het begin van een erectie.

Koop Sildenafil 10 milligram 10 tabletten in Nederland

U kunt het medicijn tegen een goede prijs in onze winkel kopen.

Instructies

Neem de pil één keer per dag, een uur voor het vrijen. Het effect kan 4 tot 6 uur duren. Het overschrijden van een dosis van 100 mg wordt niet aanbevolen. Caverta kan enkele ongewenste lichaamsreacties veroorzaken. Deze effecten zijn doorgaans licht tot matig van aard en duren niet langer dan een paar uur. Sommige van deze bijwerkingen zijn waarschijnlijk gerelateerd aan hogere doses van het medicijn.

De meest voorkomende bijwerkingen zijn dus:

hoofdpijn;
hyperemie van de huid van het gezicht;
maagklachten, enz.

Voorzorgsmaatregelen

Verminder het effect van het medicijn grapefruit en druivensap, evenals alcoholgebruik. Bovendien is het medicijn onverenigbaar met nitraten, stikstofdonoren, andere fosfodiësterase-5-remmers en proteaseremmers. Lees voordat u het medicijn koopt de volledige lijst met verboden en contra-indicaties op het tabblad “Voor artsen”, of raadpleeg liever een arts.

Het medicijn is dus een goedkope en hoogwaardige generiek van de beroemde Viagra. Het is duidelijk dat het kopen van Caverta een meer winstgevende beslissing is dan het kopen van het basale prototype, omdat het nemen van een generiek medicijn in de juiste dosering niet minder levendige sensaties geeft van intimiteit.

Verminder het effect van het medicijn grapefruit en druivensap, evenals alcoholgebruik. Bovendien is het medicijn onverenigbaar met nitraten, stikstofdonoren, andere fosfodiësterase-5-remmers en proteaseremmers.
Back to Top