Sildenafil 10 tabletten 10 milligram

Op voorraad

21.00

Doserin: u moet het geneesmiddel een uur voor de verwachte nabijheid innemen.

Duur van de actie: 32 uur

Fabrikant: Aurochem

Quantity
Vergelijk

Gebruiksaanwijzing

Als het gaat om potentiepillen, is Viagra het eerste dat in je opkomt. Dit is niet verwonderlijk, want het medicijn was een van de eerste veilige stimulerende middelen die mannen hoop gaf op een normaal intiem leven. Het gesprek gaat niet alleen over leeftijdsgebonden impotentie, maar ook over die gevallen waarin jonge mannen dat om verschillende redenen niet kunnen. Generieke fabrikant is de Indiase plant Aurochem.

Het medicijn is effectief voor de situationele eliminatie van erectiele problemen van verschillende aard.

Psychogene disfunctie geassocieerd met stress, psychische problemen en zenuwaandoeningen. Kan de kwaliteit en duur van een erectie beïnvloeden. Of uitgedrukt in het feit dat de penis niet altijd “werkt”. In dergelijke gevallen werken de pillen met een knal.

De oorzaak van organische erectiestoornissen zijn ziekten, aandoeningen van de bloedsomloop, leeftijdsgebonden uitsterven van het voortplantingssysteem. Kan de symptomen tijdelijk verlichten, maar raadpleeg uw arts voor een grondige oplossing.

Hoe werkt de remedie

In de meeste gevallen van schending van de potentie ligt de reden in de slechte bloedtoevoer naar de penis. Het is in deze richting dat de Indiase generiek handelt.

Elke tablet bevat de reversibele PDE-5-remmer Sildenafil 100 mg. Het blokkeert fosfodiësterase en vermindert spanning in slagaders en geslachtsspieren. Tijdens opwinding (met intieme strelingen) komt bloed vrijelijk de penis binnen, verhoogt deze en neemt in omvang toe.

Nadat de geslachtsgemeenschap met succes is voltooid, wordt het mannelijke orgaan zoals het was, maar na een korte pauze is het klaar om verder te gaan. Omdat erectiepillen 4-6 uur meegaan, kun je meerdere keren achter elkaar seks hebben, waardoor jij en je partner veel plezier beleven.

Koop Sildenafil 10 tabletten 10 milligram in Nederland

U kunt dit medicijn in onze winkel kopen.

Voor wie?

De seksverbeteraar is bedoeld voor mannen ouder dan 18 jaar en zonder leeftijdsgrenzen. De belangrijkste voorwaarde is het ontbreken van medische indicaties die seksuele activiteit verbieden.

Gebruiksaanwijzing

Een van de populaire namen voor het medicijn is “blauwe pillen” vanwege de schaduw van de buitenste schil van het medicijn. Elke tablet is ruitvormig en bevat Sildenafil 100 mg.

U moet het geneesmiddel een uur voor de verwachte nabijheid innemen. Slik de tablet met veel water door. De generieke begint binnen 15-60 minuten te werken. Als u wilt dat de remedie sneller werkt, gebruik deze dan op een lege maag. Als u vóór het eten (of onmiddellijk erna) eet, wordt de opname van de tablet bemoeilijkt door de vertering van voedsel in de maag. Het drinken van alcohol tijdens het gebruik van een genotsmiddel is verboden.

De prijs is evenredig met de kwaliteit, maar als u wilt, kunt u het originele medicijn vervangen door generieke geneesmiddelen, die veel goedkoper zijn.

Contra-indicaties

Iedereen kan kopen, maar zorg voordat u het medicijn gebruikt voor het volgende:

Dat u niet allergisch bent voor Sildenafil.

Geen verergering van maag-, lever-, nier-, hart- of oogproblemen.

U wordt niet behandeld met andere geneesmiddelen tegen impotentie bij mannen.

U gebruikt geen producten die nitraten bevatten (dit kunnen zowel medicijnen als softdrugs zijn).

Bijwerkingen zijn volgens beoordelingen zeldzaam en verdwijnen binnen een paar uur. Er is een mogelijkheid om “geverfd te worden”, een snelle polsslag of pijn in de slapen te krijgen.

In de meeste gevallen van schending van de potentie ligt de reden in de slechte bloedtoevoer naar de penis. Het is in deze richting dat de Indiase generiek handelt.
Back to Top