Sildenafil 10 tabletten 15 milligram

Op voorraad

28.00

Doserin: Het product moet oraal met water worden gebruikt 40-60 minuten voordat u alert moet zijn

Duur van de actie: 4-6 uur

Fabrikant: Fortune

Quantity
Vergelijk

Instructies voor het gebruik van het medicijn

Dosering van een beademingsapparaat voor grote mannen met een gewicht van meer dan 100 kg. Zwakke potentie, overgewicht of leeftijdsgebonden veranderingen zijn nog geen reden om seks uit je leven te schrappen. Erectiepillen verhogen de mannelijke kracht tot maximaal 5-6 uur. Deze tijd is genoeg om verschillende liefdesdaden uit te voeren, waardoor zowel jezelf als je partner volledig tevreden zijn.

Het medicijn werkt lokaal voor het beoogde doel en normaliseert de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen. Sildenafil 150 mg in zijn samenstelling werkt als een reversibele PDE-5-remmer. Het blokkeert tijdelijk fosfodiësterase in de weefsels van de penis, wat leidt tot een toename van de cGMP-waarden en een afname van de spanning in de gladde spieren rond de bloedsomloop. Bloed vult het mannelijke orgaan ongehinderd tijdens seksuele opwinding en je krijgt een sterke natuurlijke erectie. Ze zal trouwens sterker en langer zijn dan ooit. U zult het resultaat waarderen door het medicijn slechts één keer toe te passen.

Voor wie worden de potentiepillen aanbevolen?

Mannen die niet tevreden zijn met de kwaliteit of de duur van hun erectie.

Voor degenen die regelmatig moeilijkheden ondervinden bij het bereiken van een stijve toestand van de penis.

Mannen met volledige seksuele disfunctie.

Wat uw seksuele problemen ook zijn, u moet ouder zijn dan 18 jaar op het moment dat u het geneesmiddel gebruikt. Er is geen bovengrens voor het gebruik van de ziekteverwekker. Zoals de beoordelingen zeggen, kun je er minstens 90, als de gezondheid het toelaat. Daarom is de prijs altijd winstgevender dan het merkmedicijn.

Gebruiksaanwijzing

Het wordt geproduceerd in de vorm van lichtblauwe tabletten (kleur van de schaal). Het gehalte aan werkzame stof van Sildenafil is 150 mg. Het product moet oraal met water worden gebruikt 40-60 minuten voordat u alert moet zijn. Niet vaker dan eens per 24 uur.

De dosering voor mannen die meer dan 100 kg wegen, is 150 mg, dat wil zeggen een hele tablet.

Voor mannen met een lichaamsgewicht tot 100 is de optimale hoeveelheid van het stimulerende middel 75-100 mg, ongeveer een ½ tablet.

Voor een snellere activering van het medicijn, wordt het na 20-40 minuten aanbevolen om het op een lege maag te gebruiken. Als u voor of na een maaltijd een Indiase generieke drank drinkt, duurt het langer voordat deze wordt opgenomen.

Het drinken van alcohol voor of tijdens deze periode is gecontra-indiceerd.

Contra-indicaties

Sildenafil-intolerantie.

Gebruik van andere PDE-5-remmers die worden gebruikt bij de behandeling van impotentie.

Het gebruik van medicijnen die organische nitraten bevatten.

Het gevaar van fysieke activiteit, inclusief seksuele activiteit.

Koop Sildenafil 10 tabletten 15 milligram in Nederland

Zoals met alle medicijnen, moet u uw arts bezoeken voordat u een medicijn koopt. Als u maag-, nier-, oog- of hart- en vaatziekten heeft, moet u de ziekteverwekker met de grootste zorg gebruiken.

Bijwerkingen zijn gering, verdwijnen zonder aanvullende maatregelen. Meestal klagen mannen dat hun “hart bonst” en dat het bloed naar het gezicht stroomt.

Het wordt geproduceerd in de vorm van lichtblauwe tabletten (kleur van de schaal). Het gehalte aan werkzame stof van Sildenafil is 150 mg. Het product moet oraal met water worden gebruikt 40-60 minuten voordat u alert moet zijn. Niet vaker dan eens per 24 uur.
Back to Top