Tadalafil 10 tabletten 2 milligram

Op voorraad

17.00

Doserin: een tablet  in 20-30 minuten

Duur van de actie: 36 uur

Fabrikant: Fortune

Quantity
Vergelijk

Over het medicijn

Tadalafil 10 tabletten 2 milligram tabletten zijn een modern medicijn voor het elimineren van problemen met verminderde potentie. Generieke Tadalafil 10 tabletten 2 milligram kan eenmaal worden ingenomen om de potentie te verbeteren vóór geslachtsgemeenschap of een kuur voor de behandeling van erectiele problemen en impotentie. Het medicijn is goed omdat het op elk moment van de dag kan worden gebruikt en compatibel is met alcohol. De effectiviteit van Tadalafil 10 tabletten 2 milligram hangt af van de dosering en toedieningsfrequentie.

Operatie principe

Het belangrijkste actieve ingrediënt in Tadalafil 10 tabletten 2 milligram is een selectieve omkeerbare remmer Tadalafil, generieke Tadalafil. Het werkt direct op het sponsachtige erectiele weefsel op het moment van seksuele opwinding, wat een erectie van de penis suggereert. Onder invloed van Tadalafil neemt de tonus van de gladde spieren van de slagaders af, krijgt de penis meer bloed en als resultaat verschijnt er een stabiele erectie.

Wees na het aanbrengen niet bang voor onvrijwillige erectie, het komt alleen voor tijdens natuurlijke opwinding. Niemand zal weten dat u het medicijn heeft ingenomen.

De mannelijke ziekteverwekker Tadalafil 10 tabletten 2 milligram behoudt zijn vermogen tot normale potentie gedurende 36 uur na inname van de pil. Gedurende deze tijd kunt u herhaaldelijk geslachtsgemeenschap hebben en een stabiele erectie krijgen.

Na het voltooien van een volledige kuur, blijft het positieve effect in de vorm van de afwezigheid van erectieproblemen een jaar aanhouden. Verder wordt een herhaalde kuur aanbevolen.

Koop het medicijn in Nederland

U kunt het medicijn kopen bij onze online apotheek

Voor wie?

De potentie-remedie wordt voorgeschreven aan volwassen mannen die hun mannelijke kracht willen verbeteren. Het is de moeite waard om Tadalafil 10 tabletten 2 milligram te bestellen in het geval van nuances met potentie: onvoldoende duur, evenals gedeeltelijke of volledige afwezigheid.

Gebruiksaanwijzing

Het medicijn Tadalafil 10 tabletten 2 milligram bevat Tadalafil 20 mg in tabletten. Een volledige tablet is genoeg voor een geslaagde date die langer dan een dag duurt. Het medicijn moet 20-30 minuten voor de gewenste geslachtsgemeenschap worden ingenomen en seksuele stimulatie starten. Vergeet niet er rekening mee te houden dat de werkzame stof van het medicijn precies begint te werken op het moment van uw natuurlijke seksuele opwinding. Deze tabletten hebben geen invloed op de mate van opwinding en kunnen alleen de mate van potentie beïnvloeden. Het is niet aan te raden om meer dan één 20 mg per 24 uur in te nemen.

Om de cursus te volgen, moet u rekening houden met de onderliggende oorzaken van onvoldoende erectie van de penis en een individueel behandelingsregime opstellen. We raden u aan het nodige onderzoek te ondergaan en een uroloog te raadplegen.

De potentie-remedie wordt voorgeschreven aan volwassen mannen die hun mannelijke kracht willen verbeteren. Het is de moeite waard om Tadalafil 10 tabletten 2 milligram te bestellen in het geval van nuances met potentie: onvoldoende duur, evenals gedeeltelijke of volledige afwezigheid.
Back to Top