Tadalafil 10 tabletten 4 milligram

Op voorraad

18.00

Doserin: Tadalafil 10 tabletten 4 milligram wordt één tablet één uur vóór de seks ingenomen

Duur van de actie: 32 uur

Fabrikant: Centurion Laboratories

Quantity
Vergelijk

Gebruiksaanwijzing

Tadalafil 10 tabletten 4 milligram tabletten zijn een dubbele dosis van het geneesmiddel voor impotentie. Deze verpakking van Tadalafil 40 mg wordt aanbevolen voor mannen met overgewicht (vanaf 100 kg) of voor fractionele inname van ½ of ¼ tablet per keer. Overgewicht veroorzaakt vaak gezondheidsproblemen, waaronder een afname van de mannelijke kracht. Maar dit is geen reden om een ​​einde te maken aan het intieme leven. De Indiase generieke Tadalafil 10 tabletten 4 milligramg is de prijs van een ticket naar de wereld van levendige seksuele genoegens voor mannen van elke grootte en leeftijd.

Het werkingsprincipe van een seksversterker is vrij eenvoudig: de bloedcirculatie verbetert en de penis gaat op het juiste moment rechtop staan. Verantwoordelijk hiervoor is Tadalafil, een PDE-5-blokker, die bloedvaten verwijdt en uitval op een cruciaal moment voorkomt. Het enige wat u nodig heeft, is het middel drinken en de seksuele opwinding voelen die uw partner veroorzaakt. Trouwens, voor moed kun je je een fles wijn veroorloven, alcohol in redelijke hoeveelheden kan geen kwaad.

Gebruiksaanwijzingen

De belangrijkste reden om Tadalafil 10 tabletten 4 milligram te bestellen, is een zwakke, niet lange erectie of de volledige afwezigheid ervan. Gebruik pillen voor potentie van geval tot geval, in gevallen waarin u bovenaan moet staan. Of volg een volledige kuur en vergeet impotentie een jaar lang. Generieke Tadalafil 10 tabletten 4 milligram zal helpen als u moe bent en niet echt seks wilt, maar uw partner staat erop.

Gebruiksaanwijzing

Het stimulerende middel heeft de vorm van tabletten die gemakkelijk met water kunnen worden doorgeslikt. Tadalafil 10 tabletten 4 milligram wordt één tablet één uur vóór de seks ingenomen.

Houd er rekening mee dat de dosering van 40 mg groot is en alleen geschikt is voor grote mannen of zoals voorgeschreven door de behandelende arts.

Als u een normaal gewicht heeft, deelt u de tablet Tadalafil 40 mg in tweeën en neemt u er slechts één van, dat wil zeggen 20 mg.

Tadalafil 10 tabletten 4 milligram wordt goed door het lichaam opgenomen, ongeacht de voedselinname en de periode van de dag. Het gewenste resultaat verschijnt binnen een uur en duurt 32 uur. Erectiepillen werken alleen als een man opgewonden raakt. Geen kunstmatige sensaties en valkuilen, niemand zal merken dat u een stimulerend middel gebruikt.

Koop Tadalafil 10 tabletten 4 milligram in Nederland.

U kunt dit medicijn in onze winkel kopen.

Contra-indicaties

leeftijd onder 18;

het risico van een allergische reactie op Tadalafil;

ernstige hart-, nier- of leverziekte;

hoog risico op een beroerte of een hartaanval;

gelijktijdige toediening van medicijnen met nitraten;

het nemen van remmers en het behandelen van urogenitale problemen.

Als u een lichaamsziekte heeft, moet u een arts bezoeken voordat u een generiek geneesmiddel inneemt.

Het medicijn kan hoofdpijn en dyspepsie veroorzaken, die binnen 24 uur verdwijnen.

Het stimulerende middel heeft de vorm van tabletten die gemakkelijk met water kunnen worden doorgeslikt. Tadalafil 10 tabletten 4 milligram wordt één tablet één uur vóór de seks ingenomen.
Back to Top