Tadalafil 10 tabletten 6 milligram

Op voorraad

25.00

Doserin: een tablet  in 30-40 minuten

Duur van de actie: 36 uur

Fabrikant: RSM

Quantity
Vergelijk

Beschrijving van de stof

Tadalafil 10 tabletten 6 milligram voor mannelijke potentie zijn bedoeld voor orale toediening. Ze staan ​​ook bekend als Tadalafil 10 tabletten 6 milligram. Veel mannen denken dat het echt superpillen zijn. Ze onderscheiden zich door hoge efficiëntie, snelle verwezenlijking van het gewenste effect en een lage kans op bijwerkingen. Het medicijn geeft de man maximale vrijheid en onafhankelijkheid van pillen. Na toediening wordt een erectie 24-48 uur in goede staat gehouden.

Handelen

Tadalafil 10 tabletten 6 milligram-tabletten hebben een vaatverwijdend effect. Kort na inname wordt de bloedcirculatie in de liesstreek aanzienlijk versneld. Tadalafil remt de werking van het enzym fosfodiësterase, wat leidt tot een toename van cGMP in het bloed. De gladde spieren van de penis ontspannen en houden de verhoogde doorbloeding niet langer tegen. Caverneuze lichamen krijgen het vereiste bloedvolume en worden groter. Het lid wordt hard, groot, elastisch.

Gebruiksaanwijzing

Tadalafil 10 tabletten 6 milligram worden 15-30 minuten vóór de waarschijnlijke intimiteit ingenomen. De aanbevolen dosering is 20 mg per dag. De effectiviteit van het medicijn is niet afhankelijk van voedselinname. Maar u moet begrijpen dat vette voedingsmiddelen de manifestatie van het effect enige tijd kunnen vertragen.

Contra-indicaties

Tabletten voor mannelijke potentie mogen niet worden gebruikt door vrouwen en kinderen jonger dan 18 jaar. Ze zijn ook gecontra-indiceerd bij aanwezigheid van de volgende ziekten:

  • Ziekte van Peyronie;
  • leukemie;
  • hypertensie;
  • ernstige atherosclerose.

Mensen die allergisch zijn voor Tadalafil, dienen een arts te raadplegen alvorens ze te gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingen zijn ongewenste manifestaties die gepaard kunnen gaan met de inname van medicatie. Bij gebruik van Tadalafil 10 tabletten 6 milligram kunnen in zeldzame gevallen roodheid van de huid, rugpijn, indigestie en misselijkheid optreden. Deze symptomen duren korte tijd en zijn niet gevaarlijk. Bij mensen die vatbaar zijn voor priapisme, is het mogelijk dat een erectie lange tijd niet verdwijnt (4 uur of langer). In dat geval moet u naar een dokter. Pillen kunt u in nederland in onze winkel kopen.

Overdosering

Het innemen van medicijnen in doses die hoger zijn dan de aanbevolen doseringen, kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Probeer te allen tijde de voorgeschreven dosering aan te houden.

Tablet samenstelling: 60 mg tadalafil. Werkzame stof: Tadalafil. Begin van de actie: in 30-40 minuten. Actietijd: tot 36 uur.
Back to Top