SEARCH

Tadalafil 5 tabletten 1 milligram

Op voorraad

25.00

Doserin: Tadalafil 5 tabletten 1 milligram mag niet vaker dan eenmaal per dag worden ingenomen.

Duur van de actie: 32 uur

Fabrikant: Centurion Laboratories

Quantity
Vergelijk

Beschrijving van de stof

Het medicijn Tadalafil 5 tabletten 1 milligram, de startdosering van het populaire medicijn voor potentie op basis van Tadalafil voor mannen. Het geneesmiddel wordt gebruikt voor de preventie en correctie van potentie-stoornissen bij mannen en als onderdeel van de complexe behandeling van hartfalen en pulmonale hypertensie.

Als PDE-5-remmer helpt Tadalafil 5 tabletten 1 milligram de spieren van de slagaders te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren, inclusief het mannelijke geslachtsorgaan. Door natuurlijke seksuele opwinding te ervaren, verkrijgt een man een stabiele erectie, die zal duren tot de succesvolle beëindiging van de geslachtsgemeenschap. Het medicijn maakt het mogelijk om herhaaldelijk seks te hebben na inname van de Tadalafil 5 tabletten 1 milligram. Opwinding, daaropvolgende geslachtsgemeenschap en hun logische conclusie zien er volkomen natuurlijk uit.

Gebruiksaanwijzingen

Tadalafil 5 tabletten 1 milligram erectietabletten zullen nuttig zijn voor een breed scala aan mannen. Specifiek is de dosering van Tadalafil 5 tabletten 1 milligram bedoeld voor de volgende gevallen:

 • Wanneer stress en vermoeidheid na het werk de potentie negatief beïnvloeden.
 • Bij de eerste gevallen van onaangename verrassingen met een erectie.
 • Voor psychologisch comfort en vertrouwen in je eigen mannelijke kracht.
 • Als verzekering tegen een belangrijke datum.
 • Om mannelijke mogelijkheden en nieuwe seksuele sensaties uit te breiden door een sterkere en langere erectie.
 • Voor de behandeling van mannelijke impotentie met individuele doseringen.
 • Als onderdeel van de complexe behandeling van bepaalde ziekten van het cardiovasculaire systeem.

Gebruiksaanwijzing

5 mg is de kleinste dosering van een mannelijk stimulerend middel. Verkrijgbaar in tabletvorm, die alleen of meerdere tegelijk kan worden ingenomen, afhankelijk van de grootte van de vereiste werkdosis.

Door de buitenschaal en amandelvorm is de tablet gemakkelijk door te slikken zonder te kauwen, maar gewoon met water.

Het medicijn Tadalafil 5 tabletten 1 milligram wordt onmiddellijk door het lichaam opgenomen en is binnen een uur volledig effectief (piekconcentratie in het lichaam na 2 uur). Daarom is het noodzakelijk om Tadalafil 5 tabletten 1 milligram een uur voor de verwachte seksuele genoegens in te nemen. Voedsel en alcohol hebben geen invloed op de prestaties van de generieke geneesmiddelen. Als een avondmaaltijd een stormachtige nacht kan worden, raden we aan van tevoren Tadalafil 5 tabletten 1 milligram of zijn analogen te kopen.

De mannelijke versneller werkt 32 uur en beperkt je niet in het aantal seksuele contacten gedurende deze periode. Elke keer sta je bovenaan. Het innemen van de volgende pil is niet eerder mogelijk dan op een dag.

Contra-indicaties

Zoals bij alle medicinale preparaten, is het raadzaam om een ​​generiek medicijn te drinken na overleg met een arts. Ondanks de veiligheid en minimale verpakking van 5 mg, is Tadalafil 5 tabletten 1 milligram in dergelijke gevallen gecontra-indiceerd:

 • Individuele intolerantie voor Tadalafil en zijn analogen
 • Verbod op extra ladingen (inclusief seksuele) als gevolg van een hartaanval, beroerte en andere kritieke aandoeningen in de afgelopen 6 maanden.
 • Leeftijd tot 19 jaar
 • Gebruik van nitreuze medicijnen, evenals medicijnen voor de behandeling van seksuele disfunctie.
 • Met zorg en onder toezicht van een arts bij hart- en vaatziekten, nierfalen, oogaandoeningen en eventuele ernstige gezondheidsproblemen.

Bijwerkingen

Tadalafil 5 tabletten 1 milligram zijn zeldzaam, de meest waarschijnlijke zijn: hoofdpijn, verminderde druk, indigestie en rugklachten. Verdwijnen na voltooiing van de medicamenteuze werking

mg is de kleinste dosering van een mannelijk stimulerend middel. Verkrijgbaar in tabletvorm, die alleen of meerdere tegelijk kan worden ingenomen, afhankelijk van de grootte van de vereiste werkdosis.
Back to Top