SEARCH

Vardenafil 10 tabletten 1 milligram

Op voorraad

73.00

Doserin: één tablet 3-4 uur voor de geslachtsgemeenschap

Duur van de actie: 9 uur

Fabrikant: Centurion Labratories

Quantity
Vergelijk

Omschrijving

Vardenafil 10 tabletten 1 milligram werd voor het eerst uitgebracht in 2003 onder het merk Levitra. Sindsdien is het snel populair geworden onder mannen en is het zelfs een favoriet geworden van veel “professionele gebruikers” – acteurs in films voor volwassenen. Waarom raden we aan om Vardenafil 10 tabletten 1 milligram te kopen en niet Levitra bij dezelfde dosering? Het antwoord is simpel: Levitra heeft een exorbitante prijs, die aanzienlijk hoger is dan het medicinale budget van een gewone Rus. En Vilitra verschilt niet van zijn tegenhanger, noch qua samenstelling, noch qua effect, maar de prijs is tot 15 keer minder.

Maar genoeg gepraat over de verschillen, laten we eens kijken naar wat deze medicijnen gemeen hebben:

1. Goed therapeutisch effect

Dit is waar we het in het begin over hadden. Als u Vardenafil 10 tabletten 1 milligram in een kuur inneemt, bereikt u na een maand een therapeutisch (medicinaal) effect, dat wil zeggen dat u zonder pillen een erectie van hoge kwaliteit krijgt.

2. Hoog beveiligingsniveau

Als u Vardenafil 10 tabletten 1 milligram gebruikt, is de kans op complicaties absoluut onmogelijk. Dit komt zowel door het hoge veiligheidsniveau van Vardenafil als door de kleine dosering van het medicijn.

3. Zacht effect

Bij het gebruik van andere potentie-regulatoren klagen mannen vaak over verschillende bijwerkingen: blozen in het gezicht, verstopte neus, verlies van kleurwaarneming, enz. Bij gebruik van Vardenafil 10 tabletten 1 milligram zijn dergelijke effecten uiterst onwaarschijnlijk.

Indicaties:

Vardenafil 10 tabletten 1 milligram wordt gebruikt om erectiestoornissen van fysiologische en psychologische aard te behandelen, en om de kwaliteit van geslachtsgemeenschap te verbeteren.

Toepassingsnotities:

Het medicijn is bedoeld voor orale toediening. Filmomhulde tabletten – Vardenafil 10 tabletten 1 milligram wordt aanbevolen om in zijn geheel in te nemen met voldoende drinkwater of thee. Tabletten bedoeld voor sublinguaal gebruik – Vardenafil 10 tabletten 1 milligram Soft, lossen op onder de tong Vardenafil wordt in de regel met of zonder voedsel ingenomen 25-60 minuten vóór de verwachte seksuele activiteit. Rekening houdend met de duur van de werking van het medicijn, is het toegestaan ​​om vardenafil 4-6 uur vóór de seksuele activiteit in te nemen. Houd er rekening mee dat seksuele stimulatie noodzakelijk is voor de ontwikkeling van het effect van Vardenafil 10 tabletten 1 milligram. In de regel wordt aanbevolen om vardenafil in te nemen met een startdosis van 20 mg. Afhankelijk van de effectiviteit en verdraagbaarheid van het medicijn, kan een enkele dosis vardenafil worden verhoogd tot 30 mg of verlaagd tot 10 mg. U mag Levitra niet vaker dan 1 keer per dag innemen.

Contra-indicaties om te gebruiken:

Vardenafil 10 tabletten 1 milligram wordt niet voorgeschreven aan patiënten met een bekende intolerantie voor vardenafil of andere componenten van de tabletten. Vardenafil 10 tabletten 1 milligram mag niet worden gebruikt om patiënten te behandelen die nitraten krijgen. Vardenafil is niet voorgeschreven aan vrouwen
gebruikt in de pediatrische praktijk. Vardenafil 10 tabletten 1 milligram mag niet worden toegediend aan patiënten voor wie seksuele activiteit gecontra-indiceerd is, in het bijzonder aan patiënten die onlangs een myocardinfarct en apoplexie hebben gehad, noch aan patiënten met ernstige arteriële hypertensie, arteriële hypotensie en onstabiele angina pectoris. Voorzichtigheid is geboden bij het voorschrijven van vardenafil aan patiënten met aortastenose, linkerventrikelobstructie, idiopathische hypertrofische subaortale stenose en verlenging van het QT-interval (inclusief patiënten met een aangeboren verlenging van het QT-interval en patiënten die geneesmiddelen gebruiken die het QT-interval verlengen). Vardenafil 10 tabletten 1 milligram moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met een hoog risico op het ontwikkelen van priapisme, inclusief patiënten met anatomische misvorming van de penis, caverneuze fibrose, de ziekte van Peyronie, multipel myeloom, sikkelcelanemie en leukemie. Vardenafil 10 tabletten 1 milligram moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met een verminderde nier- en leverfunctie, degeneratieve aandoeningen van het netvlies, duodenumzweren en maagzweren, evenals de ziekte van Crohn.

Interactie met andere geneesmiddelen:

Het gecombineerde gebruik van vardenafil met nitraten en andere NO-donoren is verboden. In combinatie met geneesmiddelen die cytochroom P450-enzymen remmen of induceren, kan het farmacokinetische profiel van vardenafil veranderen. In het bijzonder is een verhoging van de plasmaconcentraties van vardenafil mogelijk in combinatie met erytromycine, ketoconazol, ritonavir, indinavir. Vardenafil moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten die alfablokkers krijgen. Er moet een interval van ten minste 3 uur worden aangehouden tussen het gebruik van vardenafil en alfablokkers (behalve tamsulosine, dat gelijktijdig met vardenafil kan worden ingenomen).

Koop Vardenafil 10 tabletten 1 milligram in Nederland:

Deze en andere medicijnen kunt u in onze winkel vinden.

 

Vardenafil 10 tabletten 1 milligram wordt gebruikt om erectiestoornissen van fysiologische en psychologische aard te behandelen, en om de kwaliteit van geslachtsgemeenschap te verbeteren.
Back to Top