SEARCH

Vardenafil 10 tabletten 6 milligram

Op voorraad

18.00

Doserin: Vardenafil 10 tabletten 6 milligram mag niet vaker dan eenmaal per dag worden ingenomen.

Duur van de actie: 8-12 uur

Fabrikant: Sunrise

Quantity
Vergelijk

Over het medicijn

Vardenafil 10 tabletten 6 milligram is populair onder kopers vanwege het feit dat het 10 minuten na het aanbrengen begint te werken. Het effect houdt 8 tot 12 uur aan. Het werkzame bestanddeel van het medicijn is vardenafil. Het is geweldig voor regelmatig gebruik, omdat het zich niet ophoopt in het lichaam en er geen ernstige bijwerkingen zijn na gebruik. Vardenafil werkt samen met de bloedsomloop, waardoor de bloedcirculatie in de bekkenorganen efficiënter wordt. Zo ontspannen de gladde spieren van de penis en stroomt er bloed naar toe. Als resultaat is er een aanhoudende en langdurige erectie.

Het effect manifesteert zich op verschillende manieren:

  • een toename van de frequentie en duur van geslachtsgemeenschap;
  • verhoogd gemak van inwijding;
  • het vermogen om een ​​orgasme te bereiken verbeteren;
  • verhoging van de gevoeligheid van de geslachtsorganen;
  • een toename van het niveau van plezier verkregen door liefkozingen.

Voor de vervaardiging van generieke Vardenafil 10 tabletten 6 milligram wordt een verbeterde formule gebruikt, evenals innovatieve technologieën en technieken. De ontwikkeling van het medicijn is gebaseerd op het meest geavanceerde onderzoek op het gebied van farmacologie.

Transfer instructies

Vardenafil 10 tabletten 6 milligram is een geweldige kans om stilletjes een intiem probleem op te lossen dat is ontstaan, en om de kwaliteit van seksuele relaties naar een nieuw niveau te tillen. Het is noodzakelijk om een ​​generiek medicijn in te nemen in strikte overeenstemming met de aanbevelingen van de juiste specialist.

Vardenafil 10 tabletten 6 milligram kan worden gebruikt voor zowel behandeling als preventie. Het stimulerende medicijn kan ook worden ingenomen door patiënten ouder dan zestig. De verbeterde formulering is niet schadelijk voor mannen die bekend zijn met hart- en vaatziekten en diabetesproblemen. Vardenafil 10 tabletten 6 milligram verliest zijn effectiviteit niet in combinatie met alcohol of vet voedsel.

Dosering

Vardenafil 10 tabletten 6 milligram mag niet vaker dan eenmaal per dag worden ingenomen. De aanbevolen dosis op het moment dat u begint met innemen, is een halve tablet. Als er geen effect is of als het mild is, kunt u, na overleg met een gespecialiseerde arts, de dosis verhogen tot 1 tablet. Overschrijding van de door de arts voorgeschreven dosering kan leiden tot verschillende soorten complexiteit van bijwerkingen (misselijkheid, hoge bloeddruk, duizeligheid) of algemene vergiftiging van het lichaam.

Vardenafil 10 tabletten 6 milligram heeft praktisch geen contra-indicaties, daarom is het zo in trek bij mannelijke kopers van verschillende leeftijdsgroepen. U kunt het kopen via een breed apotheeknetwerk. De beste manier is om Vardenafil 10 tabletten 6 milligram in onze winkel te bestellen door een handige manier van bezorging op het afgesproken adres te kiezen. U zult aangenaam verrast zijn door onze prijzen, service en de snelheid van verwerking en orderuitvoering.

Vardenafil 10 tabletten 6 milligram mag niet vaker dan eenmaal per dag worden ingenomen.
Back to Top