De voordelen en nadelen van het bad voor de gezondheid van mannen.

Het bad wordt traditioneel beschouwd als een mannelijke manier om vrije tijd door te brengen. Talrijke anekdotes en verhalen over het bad bevestigen dit alleen maar. Mannen komen echter niet altijd ten goede aan een bezoek aan het badhuis. Bekend bij veel bijeenkomsten met een rijkelijk gedekte tafel en alcoholische plengoffers in het bad kunnen de gezondheid en het welzijn eerder schaden dan verbeteren. Daarom raden verstokte badmeesters nog steeds aan om deze 2 evenementen te scheiden: zweven in het bad met alle daaruit voortvloeiende kenmerken en vriendelijke feesten, en bovendien is het beter om ze op verschillende dagen en zelfs weken te fokken om de belasting van het lichaam te verminderen .

Er is veel geschreven over het algemene effect van vapenprocedures op het menselijk lichaam, maar laten we eens kijken waarom het bad zo belangrijk is voor de gezondheid van mannen.

Mannen in bad voor

Het blijkt dat een bezoek aan het bad een positief effect heeft op de mannelijke potentie en over het algemeen nuttig is voor het reguleren van de activiteit van het urogenitale systeem. Dit is natuurlijk een nogal delicate kwestie, maar het is buitengewoon belangrijk zowel voor de gezondheid van mannen als voor de algemene kwaliteit van leven.

Hoe het bad de potentie beïnvloedt

Allereerst is het vermeldenswaard welke factoren een schending van de potentie kunnen veroorzaken. We hebben het niet over ernstige gevallen met gediagnosticeerde ziekten die onder medisch toezicht en vaak met medicatie moeten worden behandeld. Nee, we hebben het over de overgrote meerderheid van verhalen waarin de normale potentie wordt verstoord door stress en mentaal overwerk, fysieke vermoeidheid, vaataandoeningen, overgewicht. En hier komt het bad te hulp.

Wat gebeurt er in het lichaam van een man na een bezoek aan een stoomkamer?

Het lichaam ontspant, angst, vermoeidheid verdwijnt, nerveuze spanning verdwijnt, de effecten van stress worden geminimaliseerd
Lichamelijke vermoeidheid verdwijnt, het lichaam wordt gevuld met energie en na verloop van tijd wordt dit effect alleen maar groter door de normalisatie van de slaap en een effectiever herstel.
Tijdens het proces van verdampen en onmiddellijk daarna wordt endorfine geproduceerd. En dit hormoon gaat perfect om met depressieve stemmingen en decadente toestanden.
Door contrastprocedures wordt het cardiovasculaire systeem getraind. Maar de belangrijkste reden voor erectiestoornissen is precies de schending van de bloedmicrocirculatie. Een regelmatig bezoek aan het bad lost dit probleem op.
Verbetering van de stofwisseling draagt ​​bij aan gewichtsverlies. Bovendien verandert de water-zoutbalans in het lichaam, oedeem verdwijnt. Met zweet worden giftige stoffen verwijderd, het cholesterolgehalte in het bloed daalt. Dit alles verbetert ook het welzijn.
Bij lichamelijke vermoeidheid helpt het bad om overtollig melkzuur kwijt te raken dat zich in de spieren heeft opgehoopt, wat ook de algemene toestand van het lichaam niet kan beïnvloeden.
Nou, en tot slot, schrijf het anti-verouderingseffect van het bad niet af. Huidvernieuwing, het gladstrijken van fijne rimpels, een gezonde teint – dit alles geeft vertrouwen en verhoogt de aantrekkelijkheid in de ogen van het andere geslacht, wat opnieuw het zelfvertrouwen vergroot. De cirkel is rond: een man die regelmatig het badhuis bezoekt, ervaart minder potentieproblemen.

Welke bezem is het beste om in een bad te gebruiken om de potentie te verbeteren?

Om het effect van de invloed van het bad op de potentie te vergroten, kunt u een goed geselecteerde bezem gebruiken. Natuurlijk zal elke bezem op zijn eigen manier nuttig zijn, en je kunt erover lezen in ons artikel “Hoe kies je een bezem voor een bad?”. Maar om de potentie te verbeteren raden experts het gebruik van een brandnetelbezem aan. Bovendien is verse brandnetel, die vooraf in warm water is geweekt, het meest geschikt. Het is beter om het niet te verbranden met kokend water, hierdoor kunnen de bladeren letterlijk koken en hun elasticiteit verliezen, waarna de bezem onbruikbaar wordt voor zijn eigen doeleinden.

Met een brandnetelbezem moet je de man zachtjes aaien terwijl je zweeft in het gebied van de benen, inclusief de voeten, in het gebied van de billen en onderrug. Dit verbetert de bloedcirculatie en stimuleert het urogenitale systeem.

Espenbezems zijn ook nuttig voor de gezondheid van mannen. Ze worden gebruikt voor de eerste tekenen van prostatitis en voor chronische prostatitis. Belangrijk: bezoek in geen geval de stoomkamer tijdens een verergering van de ziekte. Bovendien is in geval van prostatitis spoelen met koud water na een stoomkamer gecontra-indiceerd: een te sterke temperatuurdaling in het genitale gebied kan leiden tot prostaatoedeem, dus het is beter om het niet te riskeren als u deze diagnose heeft.

Maar het bad is ook nuttig voor het versterken van het immuunsysteem, en voor de preventie en behandeling van verkoudheid, en voor de regulering van metabolische processen in het lichaam, en voor de behandeling van allerlei soorten artritis en osteochondrose … En zelfs dit is geen volledige lijst.

Zoals u kunt zien, zijn er veel voordelen aan het bezoeken van een badhuis om de gezondheid van mannen te versterken. Het belangrijkste is om te weten wanneer je overal moet stoppen en het baden toch met respect en ernst te behandelen. Stoom regelmatig, beste mannen, wees gezond en zelfverzekerd!